БЕР
Вівторок
19
04:37

​У Житомирі та Коростені пограбували магазини

У торгівельних закладах м. Житомира та м. Коростеня було викрадено кухонне приладдя, продукти харчування та засоби гігієни. Правоохоронці встановили особи крадіїв та зібрали докази їх причетності до злодіянь. Нині триває з’ясування обставин подій.

У Житомирському магазині наприкінці лютого було викрадено два кухонних ножі вартістю 470 гривень. Про це до поліції 2 березня повідомила адміністратор торгівельного закладу. У ході проведених заходів працівники підрозділу превентивної діяльності встановили, що до вчинення злодіяння причетний 34-річний житомирянин. Чоловіка розшукали, у нього вилучили викрадене.


З іншого житомирського супермаркету було викрадено 8 банок згущеного молока. Як з’ясували правоохоронці, крадіжку ще 10 лютого вчинила 60-річна жителька обласного центру. Нині жінка має пояснити, чому не розрахувалась товари.


У Коростені з магазину побутової хімії та косметики один з відвідувачів поцупив електричну зубну щітку. Працівники поліції охорони встановили особу нечесного покупця – 33-річного жителя райцентру.


Нині за усіма фактами тривають подальші перевірки.


Законодавством за крадіжку передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору