КВІ
Четвер
25
19:37

У Житомирі та Новограді-Волинському поліція вилучила наркотики

​29 жовтня під час патрулювання вулиць міст працівники поліції вилучили у двох жителів області речовини, що ті зберігали при собі, за попередніми даними – наркотичні засоби.

Близько 12.30 у м. Новограді-Волинському правоохоронці зупинили на вулиці підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього виявили поліетиленовий пакетик з порошкоподібною масою. За попередніми даними 20-річний звягельчанин зберігав небезпечний психотропний засіб – амфетамін.


Близько 13.30 у м. Житомирі дільничні офіцери поліції виявили у 47-річного жителя обласного центру шприц з коричневою рідиною. Працівники слідчо-оперативних груп поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.


Нині триває подальше з’ясування обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


За вчинення правопорушення чоловікам може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Сторінки:
Нагору