БЕР
Вівторок
19
11:20

У Житомирі та Новограді-Волинському викрито крадіїв-любителів міцних напоїв

​В супермаркетах обласного та районного центрів було викрадено алкогольні напої. Поліцейські встановили особи нечесних покупців та розпочали перевірки.

До Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення з місцевого супермаркету, відповідно до якого увечері 12 листопада з торгівельної зали було викрадено пляшку віскі вартістю 427 гривень. Один з покупців проніс спиртне повз касу, не заплативши.

Вивчивши записи з камер відеоспостереження та опитавши очевидців події, дільничні офіцери поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний 45-річний раніше судимий житомирянин. Чоловіка розшукали, у скоєному він зізнався.

У Новограді-Волинському схожа історія сталась 21 листопада. Близько 11.00 один з відвідувачів поцупив з крамниці пляшку текіли вартістю 247 гривень.

Як встановили поліцейські, правопорушення вчинив 35-річний місцевий житель. Чоловік вже раніше був засуджений за майнові злочини.

Нині триває з’ясування обставин подій. За чинним законодавством подібні правопорушення караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом чи позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору