БЕР
П'ятниця
29
09:29

У Житомирі в ДТП травмовано дитину

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 вересня на виїзді з м. Житомира. Розпочато досудове розслідування. Близько 8 години по вул. Київське шосе обласного центру сталось зіткнення двох автомобілів ВАЗ. Попередньо, 33-річний водій ВАЗ 2101, повертаючи ліворуч, проігнорував автівку ВАЗ 2115, що рухалась на виїзд з м. Житомира під керуванням житомирянина, 1976 р.н.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала пасажирка ВАЗ 2101, 12-річна школярка. Після отримання необхідної медичної допомоги дівчинка знаходиться на амбулаторному лікуванні.


Усі обставини та причини вказаної дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.186 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ досудового розслідування.


Водночас правоохоронці звертаються до водіїв, закликаючи не ігнорувати правила дорожнього руху та суворо дотримуватись заходів безпеки під час поїздок. Від вашої обачності та обережності на дорозі залежить життя і здоров’я ваше та інших учасників руху.

Вчора

Сторінки:
Нагору