КВІ
Вівторок
16
13:38

​У Житомирі в громадянина Польщі викрали автомобіль. ФОТО

Сьогодні зранку патрульні отримали виклик, що з подвір’я багатоповерхівки зник автомобіль. Прибувши за адресою, поліцейські встановили, що власник транспортного засобу на англійській реєстрації, сам мешканець Польщі, приїхав на Україну на деякий час на автівці, яку невдовзі й викрали.

Три дні автомобіль марки Мерседес Спринтер мав перебувати на території держави. 26 травня скінчиться термін транзиту, і транспортний засіб повинен покинути межі держави. Проте вже 24 травня невідомий зорганізував крадіжку.


Патрульні встановили, чоловік, який мешкає на другому поверсі, залишив бус біля будинку. Вікна квартири виходили як раз на місце, де був припаркований транспортний засіб. Як встановили поліцейські з 21-ї до 21.30- ти приїхав автомобіль з маніпулятором і погрузив на борт Мерседес, від’їхавши у невідомому напрямку.


Сусід в той самий час дивився у вікно. Те що відбувалося, його насторожило і чоловік записав номерні знаки маніпулятора. Власник автотранспорту вже під ранок виявив відсутність свого автомобіля. Патрульним знадобилася година, щоб розшукати зниклий транспорт.


Обстеживши всі гаражні кооперативи по місту, поліцейські виявили зазначений автомобіль в одній з промислових баз по вулиці Героїв Десантників. Заявник свій авто впізнав. Написав заяву, автомобіль доправлений на арешт майданчик. Слідчі встановлюють факт викрадення і перевіряють чи не мав намір власник авто вчинити шахрайські дії.

Вчора

Сторінки:
Нагору