КВІ
П'ятниця
19
09:47

​У Житомирі в п’ятиповерхівці виникла пожежа. ФОТО

27 березня о 10:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Житомир. Господиня оселі помітила дим із вікна квартири, коли підходила до під’їзду. Про це вона одразу й сповістила рятувальників.

Вогнеборці, які прибули до місця виклику з’ясували, що загоряння сталось у квартирі на третьому поверсі. Всередині спостерігалось сильне задимлення, тому рятувальникам довелось застосовувати апарати на стиснутому повітрі. Провівши розвідку всередині оселі, вони виявили осередок займання на кухні – там горіла підвісна тумбочка над плитою.


Силами бійців ДСНС о 10:17 пожежу вдалося локалізувати, а о 10:32 – ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг пошкодити кухонні меблі. За межі кухні вогнеборці не допустили розповсюдження полум’я. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі.


Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Вчора

Сторінки:
Нагору