БЕР
Четвер
28
11:52

У Житомирі В'ячеслав Аброськін представив нового керівника кримінального блоку поліції

​30 серпня перший заступник Голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін у рамках робочої поїздки на Житомирщину представив особовому складу Головного управління Національної поліції в області нового заступника начальника ГУНП Сергія Крупєя. Полковник поліції віднині працюватиме по протидії криміналітету та боротьбі зі злочинністю.

Сергій Крупєй має багаторічний досвід роботи у підрозділах карного розшуку, де від рядового оперативника пройшов усі етапи служби до заступника начальника главку Київщини. Оголошуючи наказ Голови Національної поліції України, В’ячеслав Аброськін сказав, що призначений керівник є досвідченим бойовим офіцером та розшуківцем, який, повернувшись на службу, працював у Северодонецькому відділі поліції на Луганщині, де проявив свій професіоналізм, принциповість та відповідальність.


Перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін окреслив низку конкретних завдань, що стояють перед поліцією, як регіону, так і України загалом:


- Люди повинні відчувати себе у безпеці і жодні кримінальні авторитети не мають впливати на ситуацію у нашій країні. Ми повинні служити та захищати, аби громадяни відчували нашу реальну допомогу. Тривають зміни у системі поліції, створюються нові підрозділи, йде реформування існуючих, поліпшується матеріально-технічне оснащення та заробітна плата поліцейських. Звісно, не все одразу відбувається, але це неминуче зробить нас кращими.


У свою чергу, Сергій Крупєй зазначив, що знайомий та співпрацював з багатьма поліцейськими Житомирщини, очолюючи підрозділи кримінального блоку на Київщині. Відтак наявний досвід допоможе і у подальшій роботі. Керівник ГУНП регіону В’ячеслав Печененко зазначив, що усі підрозділи поліції області працюють злагоджено, забезпечуючи публічну безпеку, правопорядок та протидіючи злочинності.


- Ми маємо протистояти ворогові не лише на кордонах України та в зоні АТО, а й ефективно боротися з криміналітетом усередині країни, - підсумував зустріч з особовим складом перший заступник Голови Нацполіції України.


Також В’ячеслав Аброськін вручив начальникові Новоград-Волинського відділу поліції Юрію Кононенку відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

Вчора

Сторінки:
Нагору