БЕР
Вівторок
19
08:46

​У Житомирі відбудеться 5-тий ювілейний Великий Бал Благодійників

Житомирщина міцно закріплює за собою звання благодійного краю. Доброчинні акції та концерти, виставки, аукціони проходять у Житомирі та області мало не щодня. Благодійники і волонтери допомагають воїнам АТО і громадянам, постраждалим у наслідок конфлікту на Сході України, знедоленим дітям і старим людям, дітям з особливими потребами і багатодітним родинам.

А невдовзі у Житомирі відбудеться подія, яка обіцяє стати однією з найвизначніших у календарі 2018-го благодійного року. 12 листопада 2018 року о 17.00 у Житомирському обласному музично – драматичному театрі ім. І. Кочерги відбудеться 5-тий ювілейний Великий Бал Благодійників. Такий захід збере велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості і, звичайно, поважних гостей.


Основна мета балу – подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день творять добрі справи; нагородити найактивніших благодійників за пророблену роботу протягом 2018 року. Презентувати Світовий оскар за Милосердя і вручити його представнику Норвегії, Президенту Міжнародного благодійного фонду «Відкрите серце» - Халварду Хесселоу ( Завдяки Халварду по Україні відкриті благодійні їдальні, дитячі табори, реабілітаційні центри для алко і нарко – залежних, щомісяця надаються продуктові набори для 10 000 родин, щомісяця надається близько 20 тон гуманітарної допомоги нужденним) Халвард Хесселоу близько 30 років допомагає українським родинам, дітям, пенсіонерам, благодійним фондам та ін..)


Світовий Оскар за Милосердя буде презентовано вперше і нагороджуватиметься ним щороку лише один благодійник, який суттєво підтримує мало захищені верстви населення в Україні. Оскар за Милосердя виготовлений швейцарським ювелірним домом.


На Великий Бал Благодійників завітають представники Всесвітньої федерації Миру, які вручань звання Посол Миру для 6-х благодійників, які своїм прикладом долучали інших до добрих справ.


На балу також буде вручено для двох благодійниць ексклюзивні парфуми від Народної артистки України – Катерини Бужинської. Всього буде нагороджено близько 100 благодійників, а також 500 родин отримають продуктові набори та аптечки від спонсорів. Для двох дітей з особливими потребами фондо «Об’єднання світових культур” буде вручено нові інвалідні візки, а для багатодітної родини будуть вручені нові куртки і взуття.


Бал благодійників у Житомирі відвідають представники духовенства ,оперна співачка Олена Гребенюк, співачка Лєна Дарк, благодійники з Норвегії, Німеччини, Америки, різних куточків України, сектор бізнесу, політики та ін.


У програмі Балу – виступ зірок української естради, виступи дітей з особливими потребами, а також їх батьків; нагородження кращих благодійників країни і представників з інших держав, Презентація Світового Оскару за Милосердя та нагородження ним представника Норвегії; надання благодійної допомоги 500 родинам і багато сюрпризів.


Організатори: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Благодійна організація «Благодійний фонд «ЛАВ».


Початок Великого Балу Благодійників – о 17:00. З 16:30 проводитиметься реєстрація гостей, артистів, ЗМІ.

Вчора

Сторінки:
Нагору