КВІ
Субота
20
15:44

​У Житомирі відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів області

30 жовтня у прокуратурі області керівники регіональних підрозділів правоохоронних органів обговорили питання стану запобігання і протидії ухиленню від сплати митних платежів та незаконному переміщенню товарів через митний кордон. Участь у роботі координаційної наради взяли керівники прокуратури, УСБУ, ГУНП, ГУ ДФС та митниці. Також на засідання були запрошені очільники районних кущових територіальних підрозділів поліції та прокуратури.

На розгляд присутніх були винесені актуальні питання протидії контрабанді товарів, у тому числі лісопродукції. В.о. прокурора Житомирської області Олег Василів проаналізував загальний стан ситуації та основні шляхи учинення правопорушень.


До обговорення актуальних питань долучилися керівники ГУ ДФС Олександр Лавров та УСБУ Олег Головаш.


Начальник Головного управління Нацполіції в області Сергій Крупєй відзначив, що поліція Житомирщини готова до співпраці з усіма правоохоронними органами в межах наявних повноважень та компетенції: від зловживань у лісовій галузі до незаконного переміщення товарів через експрес-доставки.


За результатами координаційної наради буде прийнято відповідну постанову із конкретними завданнями для підрозділів правоохоронних органів.

Вчора

Сторінки:
Нагору