БЕР
Вівторок
19
11:10

​У Житомирі викрили квартирного крадія

24 квітня до поліції звернулась 48-річна жителька обласного центру із повідомленням про крадіжку з її квартири золотого ланцюжка. Поліцейські встановили причетного до злодіяння та вилучили викрадене.

Заявниця розповіла, що крадіжку, ймовірно, було вчинено уранці 21 квітня. Саме тоді з помешкання зник золотий ланцюжок вартістю 2500 гривень. У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 53-річний житомирянин, який бував у квартирі. У чоловіка вилучили викрадене.


Нині триває з’ясування обставин події.


Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре закликають відповідально ставитися до збереження власного майна. Не залишайте ваші речі без нагляду у загальнодоступних місцях. Значні суми коштів бажано зберігати в банківських установах. Не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Укріпіть двері та вікна у власних оселях, не забувайте їх зачиняти, навіть виходячи з дому на кілька хвилин. Будьте обачними!

Вчора

Сторінки:
Нагору