КВІ
Вівторок
16
06:33

У Житомирі викрили серійних крадіїв. ФОТО

​Поліцейські Житомирського відділу поліції встановили причетність двох жителів обласного центру до десятка крадіжок з підсобних приміщень багатоповерхівок та гаражів. За місцем проживання підозрюваних у ході санкціонованих обшуків вилучено велосипеди, електроінструменти, мобільні телефони та інші речі, що можуть бути свідченнями їх протиправної діяльності.

Обоє чоловіків ніде не працюють і раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення. - У наше поле зору підозрювані потрапили під час перевірки зібраної на місцях крадіжок інформації, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – У ході їх розслідування нами були проведені обшуки за місцем проживання обох та вилучено частину викраденого майна.


Чоловіки «спеціалізувались» на нічних крадіжках з підсобних приміщень, облаштованих у під’їздах, підвалах, на балконах загального користування, а також з гаражів. Як правило, зривали замки або віджимали двері та забирали найбільш цінні речі.


- Під час обшуків було вилучено кілька велосипедів та певну кількість запчастин до них, - продовжує Михайло Сорока. – А також електроінструменти, мобільні телефони, іншу побутову техніку. Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


Поліцейські підозрюють причетність чоловіків щонайменше до десятка крадіжок в обласному центрі. Нині ця інформація перевіряється. За подібні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.


Вчора

Сторінки:
Нагору