КВІ
П'ятниця
19
04:13

​У Житомирі викрито спробу одержання хабара за успішну здачу іспиту на посвідчення тракториста-машиніста для роботи за кордоном

Прокуратура Житомирської області спільно із органами правопорядку продовжують викривати посадовців, які вимагають та одержують за свої сумнівні «послуги» неправомірні вигоди.

У четвер, 1 березня 2018 року, під час проведення негласних слідчих дій, прокуратурою області спільно з Управлінням захисту економіки в області та слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди на суму 3 тис грн. членом екзаменаційної комісії при секторі сільськогосподарської техніки ГУ Держпродспложивслужби в області.


Тридцятип’ятирічний горе-екзаменатор вимагав та одержав таку суму від місцевого жителя, пообіцявши йому усіляко сприяти в успішній здачі іспиту для одержання посвідчення тракториста-машиніста для роботи за кордоном.

Завадили зловмиснику правоохоронці, викривши «на гарячому», під час одержання ним зазначеної суми безпосередньо поблизу адміністративного приміщення ГУ Держпродспложивслужби, що по вул. вул. Гараріна, у Житомирі.


Неправомірну вигоду вилучено, особу затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення особи від посади.


Наразі у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України триває досудове розслідування, яке проводить СУ ГУНП в області. Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Вчора

Сторінки:
Нагору