КВІ
Четвер
18
04:04

​У Житомирі викрито злодія-солодкоїжку

Один з покупців викрав з місцевого супермаркету майже десяток плиток шоколаду. Поліцейські встановили особу крадія. Нині розпочато відповідну перевірку.

10 серпня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з торгівельного закладу. На місці події працівники супермаркету розповіли поліцейським, що помітили нестачу товарів.


Під час перегляду записів з камер відеоспостереження поліцейські з’ясували, що з крамниці дійсно було вчинено крадіжку. За свідченнями працівників супермаркету нечесний покупець проніс повз касу 8 плиток шоколаду різних марок.


Дільничні офіцери поліції встановили особу правопорушника – 25-річного житомирянина. Молодик визнав свою провину. Нині триває подальша перевірка.


Шановні працівники торгівельних закладів! Будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Вчора

Сторінки:
Нагору