КВІ
Вівторок
23
09:02

У Житомирі вилучили наркотики у перехожого

​Увечері 31 жовтня дільничні офіцери поліції виявили у портфелі 32-річного житомирянина шприц з рідиною та згортки з порошкоподібною і рослинною масою, за попередніми даними – наркотичними засобами.

Близько 18-ї год. 31 жовтня правоохоронці зупинили на одній з вулиць міста підозрілого чоловіка. Поліцейські попросили перехожого продемонструвати вміст свого портфеля. Під час поверхневого огляду виявилося, що чоловік зберігав «наркотичний набір»: шприц з прозорою рідиною, фольговий згорток з білим порошком та паперовий пакуночок з подрібненою рослинною масою.


Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження. Чоловіка було доставлено відділу поліції.


Нині триває подальше з’ясування обставин події та призначення вилучених речовин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


За вчинення правопорушення чоловікові може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до 2 років, або піврічний арешт, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору