КВІ
Четвер
25
16:15

У Житомирі на підвісному мості зняли дівчину, яка планувала стрибнути

​«Стрибнеш і це буде остання подія в твоєму житті. Всі проблеми потрібно вирішувати і долати. А головне - перебороти миттєвість страху і слабості, коли перед очима пролітає все життя,» - спокійним голосом мовив патрульний, подаючи дівчині руку.

12 лютого, близько 1-ї години ночі, поліцейські отримали терміновий виклик від перехожого, що на підвісному мосту у парку Гагаріна по той бік поручнів стоїть дівчина. За лічені хвилини патрульні прибули на місце виклику. На самому краю бетонної плити охоронці порядку побачили силует людини. Розплетена, з розстебнутим верхнім одягом дівчина стояла мовчки, перебуваючи ніби в іншому всесвіті.


Музика, що лунала через навушники, заважала молодій особі прийти до тями. Патрульні поволі наблизилися: пошепки, без різких рухів почали спілкуватися. В екіпажі патрульної поліції на той час перебував інспектор, який мав досвід у поводженні у подібних випадках. Довірившись, дівчина простягла руку патрульним, які одразу ж її підхопили.


Вже у службовому автомобілі, 20-річна житомирянка зізналася, що напередодні посварилася зі своїм хлопцем і через глибокі душевні хвилювання мала бажання стрибнути з моста. На місце прибула карета швидкої. Надалі медичні працівники проведуть профілактичну бесіду з громадянкою.

Вчора

Сторінки:
Нагору