БЕР
Четвер
28
19:20

​У Житомирі з понівеченої автівки деблокували двох юнаків

31 січня о 04:25 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирської області надійшло повідомлення про те що, на перехресті вулиць Вітрука та Селецька сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждало двоє осіб. Медики запросили допомогу рятувальників для їх деблокування. На місце події виїхало два відділення фахівців аварійно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що внаслідок зіткнення легковика Skoda Octavia зі стовпом в автівці затисло двох неповнолітніх юнаків – 17-річного водія та 15-річного пасажира. Гідравлічним розтискачем фахівці ДСНС відкрили пасажирські двері та обережно дістали підлітка і передали його працівникам центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.


Паралельно рятувальники проводили роботи з деблокування юного водія, однак для цього їм знадобилося більше часу. Окрім відкривання дверей, вогнеборцям ще довелося гідравлічним домкратом розтискати панель, яка затисла постраждалому ноги. Обидва потерпілі були при свідомості, медики госпіталізували їх до лікувального закладу.

Сторінки:
Нагору