КВІ
Субота
20
00:35

​У Житомирі затримала злодія, який промишляв крадіжками мобільників

45-річного раніше неодноразово судимого жителя Андрушівського району поліцейські викрили у вчиненні низки нових злодіянь. Чоловік спеціалізувався на викраденні мобільних телефонів з вітрин магазинів. Досудове розслідування триває. Нині встановлена причетність чоловіка до трьох фактів крадіжок мобільників у Житомирі.

Наприкінці серпня до Житомирської поліції з двох спеціалізованих магазинів надійшли повідомлення про викрадення ґаджетів. В одному випадку упродовж ночі невідомий злодій розбив скло вікна у торгівельному закладі і виніс звідти 4 мобільники на суму близько 10 тисяч гривень. В іншому – злодій поцупив телефон просто з прилавка магазину, попри присутність інших покупців у приміщенні.


Проаналізувавши зібрані на місцях обох подій речові докази, у тому числі й відео з камер відеоспостереження, поліцейські дійшли висновку, що обидві крадіжки могла вчинити одна і та ж сама особа.


Обґрунтовано підозрюваним у причетності до протиправних діянь виявився 41-річний житель Андрушівського району. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний збут і зберігання наркотиків, а також крадіжки.


У ході перевірки вина рецидивіста підтвердилася. Під час досудового розслідування поліцейські викрили чоловіка у ще одній крадіжці, на цей раз з рюкзака 34-річної жительки Хорошівського району під час її поїздки у громадському транспорті.


Поліцейські продовжують перевіряти зловмисника на причетність до інших подібних фактів в обласному центрі. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору