КВІ
Субота
20
15:15

У Житомирі затримали грабіжника

​Працівники кримінальної поліції встановили, що банківську картку та мобільний телефон у житомирянина відібрав 44-річний житель Андрушівського району. Нині триває досудове розслідування.

До Житомирського відділу поліції звернувся 42-річний житель обласного центру із заявою про пограбування. За словам заявника, у середині грудня в одному з розважальних закладів міста він випадково познайомився із чоловіком. Згодом, коли закінчилися гроші, він разом з новим товаришем пішов до банкомата, аби зняти готівку. Тоді ж вони «відзначили» знайомство пляшкою горілки.

Однак, як з’ясувалось, такого частування знайомцеві виявилось замало. Він раптом вдарив заявника кулаком в обличчя, а коли той впав, почав нишпорити по кишенях. Врешті забрав мобільний телефон, рукавиці, шапку та банківську картку. Згодом з банківського рахунку потерпілого було знято 1900 гривень.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 186 (Грабіж) КК України, поліцейські розпочали низку заходів для встановлення особи зловмисника. У результаті оперативники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний 44-річний житель Андрушівського району.

- Чоловік уже був раніше засуджений за незаконне зберігання та збут наркотичних засобів і крадіжку. Нині триває перевірка щодо його причетності до інших правопорушень, вчинених на території обласного центру, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Відповідно до чинного законодавства відкрите викрадення чужого майна (грабіж) поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору