КВІ
Субота
20
08:10

​У Житомирі жінка викрадала товар в гіпермаркеті, аби його... продавати на власній торговій точці

1 березня в одному із житомирських гіпермаркетів охоронці зупинили жінку, яка намагалася пронести повз касу неоплачений товар, та викликали поліцію охорони. Як виявилося, винуватиця мала намір реалізувати викрадене з прилавка власної торгової точки.

Коли поліцейські охорони прибули на місце події, охоронники вказали на зупинену ними жінку, яка намагалася непомітно пронести повз касу 10 упаковок жіночих колготок. За словами винуватиці, у неї є торгова точка на ринку, де вона й мала намір реалізувати викрадене з гіпермаркету.


Факт крадіжки товару на суму понад 850 гривень був задокументований працівниками слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, куди для подальшого з’ясування усіх обставин згодом і була доставлена 48-річна житомирянка.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством за подібні дії передбачено штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.


Водночас слід зауважити, що майже усі торгівельні супермаркети, користуються послугами поліції охорони, тож приміщення обладнані кнопками термінового виклику правоохоронців. Відтак злодієві непомітно поцупити щось з охоронюваного магазину вкрай важко, як і втекти після вчинення крадіжки.

Вчора

Сторінки:
Нагору