БЕР
Субота
30
02:09

​У Житомирі зіштовхнулися три автівки

Аварія за участю трьох автомобілів сталася у Житомирі на перехресті вулиць Іоанна Павла ІІ та Героїв Пожежних. Про це йдеться у сюжеті телеканалу Суспільне Житомир.

За словами прессекретарки патрульної поліції в області Тетяни Носадчук, автомобіль Renault зіштовхнуся із Газеллю і перекинувся, зачепивши Mercedes. Травми отримав 30-річний пасажир Renault. На цьому перехресті у Житомирі о 7-мій ранку сталася аварія. Водії автомобілів від коментарів відмовилися.


Тетяна Носадчук: "30-го березня, о 7-мій годині ранку надійшов виклик по вулиці Героїв Пожежних, де сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Водій 1990 року народження, рухаючись автомобілем ГАЗ 330232-14 на перехресті вул. Іоанна Павла ІІ та вул. Героїв Пожежних не надав переваги в русі автомобілю Renault Kangoo під керуванням водія 1987 року народження, який рухався головною догою. У результаті зіткнення автомобіль ГАЗ перекинувся та зіткнувся із автомобілем Mercedes-Benz Sprinter під керуванням водія 1978 року народження, який зупинився на знак "Стоп". У результаті ДТП 30-річний пасажир автомобіля Renault Kangoo отримав травму голови. На місці події працює слідчо-оперативна група, екіпажі патрульної поліції забезпечують охорону місця події і автомобілі будуть евакуйовані".

Вчора

Сторінки:
Нагору