БЕР
Вівторок
19
08:40

​У Житомирі зникли два брати - оголошено розшук. ФОТО

Правоохоронці встановлюють місце перебування 35-річного Гаєвського Володимира Олександровича та 29-річного Гаєвського Ігоря Олександровича, жителів м. Житомира. За словами матері зниклих братів, яка звернулась до Житомирського відділу поліції, обидва чоловіки 16 вересня вийшли з дому, маючи намір їхати до Овруцького району. Однак у місці призначення вони не з’явились, а їх мобільники вимкнені. Місцезнаходження братів наразі невідомо.

Прикмети Володимира Гаєвського: на вигляд 35 років, зріст 178 см, середньої тілобудови, обличчя овальне, волосся темно-русе коротке. Був одягнений у сіру спортивну кофту, джинси синього кольору, сірі кросівки.


Прикмети Ігоря Гаєвського: на вигляд 29 років, зріст 178 см, середньої тілобудови, волосся темно-русе коротке. Був одягнений у білу спортивну кофту, спортивні штани, помаранчеві кросівки "Адідас".


Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження братів Володимира та Ігоря Гаєвських, повідомте про це за телефонами (067) 404 9152 або «102» чи зверніться до найближчого відділку поліції.

Вчора

Сторінки:
Нагору