БЕР
Четвер
28
13:01

​У Житомирському районі чоловік ножем поранив власного брата

14 грудня у с. Іванівці конфлікт між двома братами для одного завершився у лікарні, а для іншого – у відділенні поліції. За фактом нанесення тяжких ушкоджень розпочато кримінальне провадження.

Про виявлення травмованого чоловіка у будинку с. Іванівки Житомирського району до поліції повідомив диспетчер швидкої медичної допомоги.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що потерпілий, 35-річний чоловік, проживає разом з 41-річним братом. Час від часу між ними виникають конфлікти на грунті пияцтва. Цього разу, близько 14.00, суперечка виникла через відсутність цигарок. Молодший накинувся на старшого з кулаками, а той у відповідь ухопив ножа і поранив брата у живіт.


Травмованого чоловіка доставили до лікарні, де провели оперативне втручання, іншого – до Житомирського відділення поліції для з’ясування усіх обставин події.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору