БЕР
П'ятниця
29
11:52

​У Житомирському районі складено протокол через порушення карантинних обмежень

27 березня спеціалісти Житомирського районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області на чолі з керівником здійснили чергову рейдову перевірку роботи закладів торгівлі та громадського харчування у районі щодо дотримання заходів протиепідемічного режиму та карантинних обмежень.

Цього разу представниками тимчасової моніторингової групи перевірено низку закладів громадського харчування та магазинів на території Новогуйвинської селищної та Сінгурівської сільських рад.


У ході перевірки виявлено ряд несуттєвих недоліків у роботі магазинів в с. Сінгури, спеціалістами були надані відповідні рекомендації та пропозиції щодо усунення виявлених недоліків. У цілому заклади торгівлі тут працюють у відповідності до вимог чинного законодавства з дотриманням усіх санітарних норм.


Разом із тим, виявлено факт незаконної торгівлі через «вікно видачі» готовими стравами та кавою у придорожньому кафе, – власниці закладу винесено попередження.


А от у іншому кафе, вже біля смт Гуйва, під час рейду зафіксовано факт обслуговування клієнтів. Складено відповідний протокол, – власнику загрожує штраф у сумі від 17 до 34 тис грн.


Робота у цьому напрямку у складі створеної мобільної групи триває.

Вчора

Сторінки:
Нагору