КВІ
Субота
20
05:46

​У Житомирському районі затримано чоловіка, який обікрав односельчанина

До Житомирського районного відділення поліції звернувся 30-річний житель с. Ліщина із повідомленням про крадіжку з його будинку грошей та мобільного телефону. Правоохоронці розпочали досудове розслідування та встановили причетного до злодіяння.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що правопорушення було вчинено 25 березня. Саме тоді з оселі заявника зникли 600 гривень та мобільний телефон.


У ході проведених заходів правоохоронці з’ясували, що того дня в будинку чоловіка серед інших побував і 23-річний місцевий житель. Молодика розшукали. Він зізнався у скоєному та повідомив, що гроші встиг витратити, а телефон - продати.


Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 185 (крадіжка) КК України триває з’ясування всіх обставин події. Чоловікові, відповідно до чинного законодавства, може загрожувати покарання від штрафу до 3-річного позбавлення волі.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання.


Обов’язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо виходите з дому на нетривалий час. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити майно від зазіхань зловмисників.

Вчора

Сторінки:
Нагору