КВІ
Четвер
25
17:07

​Учениця Новоград–Волинської школи - переможець Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього»

Конкурси на податкову тематику в фіскальній службі області проводяться не вперше. Метою їх проведення є, в першу чергу, формування податкової культури та свідомого ставлення до сплати податків у молоді шкільного віку.

Цьогоріч конкурс дитячої творчості проводився за ініціативи Університету Державної фіскальної служби України. Активну участь у конкурсі прийняли школярі м. Новограда –Волинського загальноосвітніх шкіл № 9, 10 віком від 6 до 14 років.


Визначені переможці II Всеукраїнського Мистецького конкурсу «Податкова абетка», «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».


Переможем конкурсу «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи», який проводився в Університеті Державної фіскальної служби України в березні п.р. визначено ученицю Новоград – Волинської загальноосвітньої школи № 9 Лукащук Дар’ю.


Новоград-Волинське управління ГУ ДФС у Житомирській області вдячне вчителям шкіл за допомогу у вихованні сумлінних платників податків і висловлює сподівання, що вони братимуть активну участь і в наступних конкурсах, які проводитимуться фіскальною службою.

Сторінки:
Нагору