КВІ
Середа
24
13:55

​Упродовж вихідних поліцейські вилучили наркотики у 7 полісян

Речовини, що за попередніми даними містять наркотичні засоби, поліцейські виявляли у перехожих на вулицях населених пунктів та під час санкціонованих обшуків в оселях жителів Житомирщини.

23 червня у Житомирі дільничні офіцери поліції виявили паперовий пакуночок з рослинною масою у 24-річного місцевого жителя. Також згортки з фольги та пакетик з порошкоподібною масою виявили у 40-річного та 19-річного житомирян патрульні поліцейські.


Овруцькі поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання 21-річного жителя с. Словечного. У результаті виявили згорток з подрібненою рослинною масою, 12 рослин коноплі та пристрій для куріння. Схожий «набір» виявили поліцейські і вдома у 28-річної жительки Андрушівського району. У м. Радомишлі 33-річний місцевий житель зберігав вдома пакунок з подрібненим зіллям.


24 червня шприц з рідиною поліцейські вилучили у 29-річного бердичівлянина, якого доставили для надання допомоги до місцевого центру детоксикації та витвереження. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження.


Попередня правова кваліфікація подій – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. У кожному з випадків триває з’ясування походження вилучених речовин та перевірка фігурантів на причетність до розповсюдження наркотиків.


Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору