БЕР
Четвер
28
14:18

​Юрій Павленко: Наведемо порядок у своєму місті, наведемо порядок у державі

Упродовж минулого тижня в містах і селах Житомирщини депутати та активісти Опозиційного блоку організовували акції по прибиранню територій скверів, парків, висаджували дерева, упорядковували дитячі та дворові майданчики.

У Житомирі толока відбулась за ініціативи міської партійної організації, активістів Національної платформи «Жінки за мир» за участю народного депутата України, голови обласної організації Опозиційного блоку Юрія Павленка та його заступників – Андрія Дяченка, керівника фракції у міській раді Наталії Леонченко, депутатів обласної ради Наталії Рибак, Раїси Гулої, Олександра Чорноморця.


«Всього представниками Опозиційного блоку по всій області висаджено сотні дерев, відремонтовано десятки дитячих майданчиків, упорядковано багато скверів, парків, прилеглих до будинків територій, берегів річок, місць масового відпочинку людей. Толоки за ініціативи та активної участі депутатів, активістів, прихильників нашої політичної сили та просто небайдужих місцевих жителів засвідчили, що разом ми можемо змінити на краще свої населені пункти, своє життя, свою країну», - поділився враженнями від толоки Юрій Павленко.


А заступник голови обласної організації Опозиційного блоку, керівник партійної фракції у Житомирській міській раді, співголова платформи «Жінки за мир» Наталія Леонченко зазначила, що ініціативна група "Жінки за мир" Житомирщини теж долучилися до благоустрою прибудинкових територій Житомира.


«Мир, порядок, громадський спокій, злагода і добробут у родині - це те, до чого найбільше прагнуть жінки. І сьогодні ми довели, що є єдиною командою, яка здатна відстоювати ці головні людські цінності», - акцентувала політик.


Активну участь в організації толоки взяли депутати міської ради Сергій Колесник, Володимир Шуст, керівник Корольовської районної партійної організації у місті Житомирі Юрій Самборський та Богунської – Лариса Харчук.


Сергій Колесник зауважив, що молодий сад, який напередодні Великодня люди заклали під своїми вікнами, буде радувати сотні людей і дарувати їм відчуття щастя і духовного спокою.


Жителі житомирських мікрорайонів, де відбувались толоки, активісти та прихильники Опозиційного блоку виходили на прибирання цілими родинами. Діти охоче саджали дерева разом з дорослими, завзято підмітали доріжки, і дуже раділи, що вносять і свою лепту у гарну справу.


Школярка з Житомира Ліда Смирнова охоче розповіла, що прийшла на прибирання разом з бабусею і друзями, поділилась приємним враженнями від роботи.


Святкової атмосфери заходу додавав виступ духового оркестру гурту «Відлуння Тетерева», а ще – відчуття того, що рідне місто відсьогодні стало ще красивішим і охайнішим.

Вчора

Сторінки:
Нагору