БЕР
Вівторок
19
12:06

​Урок доброти і дружби для гімназистів провели поліцейські Андрушівщини

Днями у третьокласників Андрушівської гімназії відбувся незвичний урок за участі працівників поліції. Правоохоронці розповіли про силу дружби між людьми, роз’яснили поняття булінгу та його негативні наслідки, відповідальність за такі дії. Також проінформували, коли і куди необхідно звернутися по допомогу.

На Андрушівщині подібні уроки-виховні години за участі поліцейських проходять у навчальних закладах і охоплюють учнів різних вікових груп. Незвичайний урок провели правоохоронці цього тижня для третьокласників міської гімназії.


Діти разом з поліцейською розмірковували, чому доброта є проявом найбільшої сили людини, а дружні відносини – найкращим виявом людяності. Взаємоввічливі стосунки між собою гімназисти демонстрували під час виконання практичних вправ.

Шкільному цькуванню, негативним явищам, до яких воно може призвести, а також відповідальності за такі прояви було відведено окрему частину виховної години. За допомогою поліцейської гімназисти навчились вирізняти деструктивну поведінку та запам’ятали, що у такому разі потрібно робити.


Також діти усвідомили, що не потрібно замовчувати свої проблеми, натомість слід розповідати про них дорослим, яким вони довіряють, та не соромитися просити про допомогу у будь-якій складній ситуації.

Вчора

Сторінки:
Нагору