БЕР
Вівторок
19
06:47

​В Андрушівському районі поліцейські розшукують велозлодія

6 серпня у жительки с. Новоівницького було викрадено двоколісник, залишений у під’їзді багатоповерхівки. Поліцейські встановили особу причетного до злодіяння та нині встановлюють його місце знаходження.

37-річна заявниця розповіла, що на кілька годин залишила велосипед у під’їзді будинку. Згодом виявила його зникнення.

У ході проведених першочергових заходів працівники поліції встановили причетність до правопорушення 49-річного односельця заявниці. Нині триває встановлення місцезнаходження чоловіка та викраденого майна.

За чинним законодавством (ст. 185 (Крадіжка) ККУ) подібні протиправні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців або позбавленням волі на строк до 3 років.

Шановні власники велосипедів! Подбайте про збереження свого майна: не залишайте двоколісники без нагляду на вулицях та в під’їздах будинків, використовуйте сучасні спеціальні протиугонні пристрої або просіть знайомих вам людей наглянути за вашим велосипедом, якщо залишаєте його на короткий час.

Вчора

Сторінки:
Нагору