КВІ
П'ятниця
19
15:40

​В центрі Житомира пограбували чоловіка

23 серпня правоохоронці оперативно розшукали та затримали чоловіка, який присвоїв барсетку житомирянина. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Близько 9 ранку до поліцейських охорони звернувся 55-річний житель обласного центру та повідомив, що кілька хвилин тому з лавки на одній з міських вулиць незнайомець вихопив його барсетку та побіг на сусідню вулицю.


З’ясувавши прикмети зухвальця, поліцейські охорони почали обстежувати прилеглі до місця події вулиці. Уже за чверть години правоохоронці помітили чоловіка, за описом схожого на розшукуваного, і затримали його. Заявник упізнав у ньому кривдника і свою барсетку, що знаходилась із чоловіком.


На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, працівники якої встановили, що затриманим виявився 38-річний житель Житомирського району.


Усі обставини та причини, що спонукали чоловіка до вчинення правопорушення, встановлюються у ході розпочатого за фактом грабежу (ст.186 ККУ) кримінального провадження.


За чинним законодавством за відкрите заволодіння чужим майном зухвальцю загрожує штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт або позбавлення волі строком до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору