БЕР
П'ятниця
29
10:45

​В центрі Житомира виявили 2-річного хлопчика з синцями

7 серпня увечері патрульні на одній з вулиць міста виявили залишеного хлопчика віком приблизно 2 роки. На обличчі та голові дитини були помітні синці і гематоми. Відтак знайду доставили до лікарні, а ювенальні інспектори Житомирського відділу нині встановлюють батьків дитини та обставини його перебування на вулиці самого.

Хлопчика у візочку патрульні помітили на вулиці Перемоги близько 21.20. Дитина спала, а поряд нікого з дорослих не було. Окрім того, на обличчі на та голові малого були видимі забої і гематоми.


Патрульні викликали «швидку» для хлопчика і, опитуючи місцевих жителів, з’ясували, що він нібито проживає неподалік разом з матір’ю. Однак у будину світло не горіло і на стук поліцейських двері ніхто не відкрив.


Нині хлопчик перебуває у Житомирській обласній дитячій лікарні. А усі обставини події, а також батьків малого встановлюють інспектори з ювенальної превенції Житомирського відділу поліції.


Так, за вказаною адресою правоохоронці сьогодні виявили ще двох дітей,12-річну дівчинку та 8-річного хлопчика, які перебували у будинку під наглядом літньої бабусі. За словами жінки, їх батьки поїхали десь кілька днів тому і коли повернуться вона не знає.


Відтак поліцейські разом з соціальними службами вилучили дітей до з’ясування усіх обставин, у тому числі осіб батьків, та вирішення питання щодо подальшого їх перебування у родині.

Вчора

Сторінки:
Нагору