КВІ
Четвер
25
13:43

​В центрі Житомира жінка намагалася перерізати собі вени. ФОТО

Патрульні поліцейські попередили спробу самогубства 30-річної житомирянки 19 квітня, близько 10-ї години, перехожий зателефонував до поліції з приводу того, що по вулиці Бориса Лятошинського невідома, жіночої статі намагається порізати собі вени.

За лічені хвилини прибувши на місце події, патрульні побачили у сквері жінку, що сиділа під деревом. Руки громадянка силоміць притискала до себе, вона була збентежена, розгублена. Неподалік інспектори виявили розбиту скляну пляшку. Ймовірно, саме загостреними краями жінка і намагалася скоротити собі віку.


Одразу ж потерпілу охоронці порядку оглянули. Привели до свідомості. В зоні зап’ястка і ліктьового суглобу патрульні виявили ріжучі рани, скрізь які сочилася кров. Громадянці правоохоронці надали першу невідкладну медичну допомогу, продезінфікувавши зону можливого зараження і наклали повязку.


По приїзду медичні працівники особу оглянули і помістили в психіатричне відділення для проходження лікування. Наразі життю і здоров’ю громадянки нічого не загрожує. Зі слів потерпілої, спроба самогубства була вчинена особою з причин сімейних конфліктів, непорозумінь з чоловіком.

Вчора

Сторінки:
Нагору