БЕР
Четвер
28
12:19

​В ДТП на Житомирщині перекинувся мікроавтобус з пасажирами - є загибла та постраждалі

13 січня о 08:26 бійці Служби порятунку «101» залучалися до ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Видумка Пулинського району.

Там водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Крім нього у салоні перебувало ще п’ять пасажирів. Рука однієї з пасажирок опинилася затиснутою автомобілем до землі. Ще одна із пасажирок загинула на місце пригоди, її придавило перекинутим транспортним засобом.


Бійці ДСНС за допомогою лебідки пожежного автомобіля поставили пошкоджений транспортний засіб на колеса, деблокували з-під нього загиблу та травмовану пасажирок і передали останню до рук медиків.


О 09:55 чергове відділення рятувальників повернулося у розташування частини.


Цього ж дня, о 12:30 фахівці ДСНС Народицького району також надавали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди. Поблизу районного центру водій легковика Renault Kangoo з’їхав у кювет та збив дерево, що у подальшому впало зверху на автівку. В салоні він перебував сам.


Спочатку рятувальники за допомогою бензопил розрізали дерево, що заважало підійти до транспортного засобу. Потім шанцевим інструментом вони відчинили двері, деблокували потерпілого, який був без свідомості та на ношах доправили його до «карети» швидкої допомоги. Медики госпіталізували потерпілого з травмами різного ступеню важкості до реанімаційного відділення Народицької центральної районної лікарні.


Наразі остаточні обставини обох надзвичайних пригод встановлюються правоохоронними органами.

Вчора

Сторінки:
Нагору