КВІ
П'ятниця
19
08:25

​В Києві 19-річний житомирянин напав на жінку

Поліція охорони столиці затримала житомирянина за грабіж. Молодик відібрав у жінки сумку з документами та втік. Чоловіка загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Близько 22-ї години зі спецлінії 102 черговий Управління поліції охорони в місті Києві отримав інформацію, що на вулиці Героїв Сталінграду скоєно грабіж. Наряд поліції охорони миттєво прибув на адресу.

Прибувши на виклик до правоохоронців звернулася громадянка і повідомила: невідомий чоловік відібрав у неї сумку, в якій знаходилися документи і банківські картки.


За отриманими прикметами поліцейські спіймали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. Заявниця прямо вказала на затриманого молодика. Ним виявився 19-річний мешканець Житомирської області, який раніше не притягався до кримінальної відповідальності.


Для документування події на місце прибула слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції. За фактом події розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору