БЕР
Вівторок
19
11:22

​В Києві вирішували подальшу долю збоченця з Житомирщини

Київська місцева прокуратура № 3 повідомила про підозру 28-річному уродженцю Житомирської області, який виготовляв та розповсюджував матеріали, що містять дитячу порнографію за участі своєї 8-ми місячної доньки.

Установлено, що зловмисник, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розповсюдження предметів порнографічного характеру, імітував сексуальне насильство над своєю 8-ми місячною донькою та знімав це на фотокамеру. У подальшому вказані фотографії чоловік розповсюджував у мережі Internet за допомогою російського веб – ресурсу yandex.ru.


У ході обшуку, проведеного за місцем проживання зловмисника, вилучено мобільний телефон та дитячі речі, які долучено у якості речових доказів до матеріалів кримінального провадження. Наразі збоченцю оголошено про підозру у розповсюдженні порнографічних зображень, що містять дитячу порнографію, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 301 КК України.


Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію вчиненого злочину за ч. 2 ст. 156 (розпусні дії, вчинені відносно малолітньої дитини батьком) КК України.


В межах провадження призначено судово-медичну та комп’ютеро – технічну експертизу, у ході яких буде встановлено, чи обмежувався злочинець лише зйомкою фотографій за участю малолітньої доньки та чи не вчиняв інших злочинів відносно дитини.


13.07.2018 місцевою прокуратурою скеровано клопотання до Деснянського районного суду м. Києва про застосування щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору