КВІ
Субота
20
16:54

​В Києві затримали чоловіка, який спалив своїй колишній коханій будинок на Житомирщині

У смт Білій Криниці Радомишльського району уранці 7 лютого сталася пожежа, унаслідок якої вогонь повністю знищив житловий будинок. Згодом було встановлено, що пожежу спричинив колишній співмешканець власниці оселі. Поліцейські затримали чоловіка та розпочали досудове розслідування.

Повідомлення про пожежу надійшло до Радомишльського відділення поліції 7 лютого близько 10:30 від рятувальників. Зберегти майно не вдалося – вогонь повністю знищив оселю. На щастя, вдома нікого не було, відтак ніхто з людей не постраждав.


У ході перевірки обставин події поліцейські з’ясували, що причиною пожежі міг бути умисний підпал. За словами 30-річної власниці оселі, її колишній співмешканець після неодноразових конфліктів висловлював погрози, у тому числі й щодо знищення її майна.


За таких обставин правоохоронці розпочали заходи із встановлення місця знаходження чоловіка, 39-річного жителя Одещини. За кілька годин його затримали у столиці. Чоловік свою причетність до події визнав.


Нині триває подальше встановлення обставин діяння у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


За вказане правопорушення затриманому може загрожувати від 3 до 10 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору