БЕР
Вівторок
19
04:16

​В Коростені під час ліквідації пожежі в квартирі врятовано жінку, її чоловік - загинув

28 березня о 18:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Коростень. Про це рятувальників сповістили сусіди, які побачили на сходовій клітині густий дим.

Вогнеборці, які прибули до місця виклику встановили, що загоряння виникло у квартирі на другому поверсі. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення ще одного автомобіля для безперебійної подачі води.


За допомогою автодрабини бійці ДСНС потрапили до житла, та вже з середини вони відчинили двері іншим рятувальників. Під час проведення розвідки всередині оселі, вони виявили на підлозі кухні тіло 77-річного господаря без ознак життя.


Слідуючи далі по квартирі у житловій кімнаті рятувальники виявили жінку, яка не могла ходити через те, що прикута до ліжку. ЇЇ винесли на вулицю та передали медикам. Постраждалу госпіталізовано до реанімаційного відділення Коростенської міської лікарні.


Пожежу локалізовано о 19:03, ліквідовано о 19:42. Внаслідок займання вогнем знищено домашнє майно на кухні та пошкоджено оздоблення стін та стелі. Завдяки рятувальникам вогонь не розповсюдився за межі кухні.


Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 14 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Вчора

Сторінки:
Нагору