БЕР
Четвер
28
21:45

​В обкраданні двох сільмагів у Бердичівському районі викрито львів’янина. ФОТО

Поліцейські Бердичівського відділу поліції затримали 24-річного раніше судимого жителя Львівщини за обґрунтованою підозрою у крадіжках з двох магазинів в одному із сіл району. Розпочато кримінальне провадження.

У с. Швайківці упродовж двох ночей поспіль невідомий обікрав два місцевих сільмаги, винісши звідти гроші, продукти харчування, горілчані та тютюнові вироби. Про це до місцевої поліції повідомили власниці цих торгівельних точок.


Працюючи на місцях подій, поліцейські запідозрили, що до обох злочинів може бути причетною одна і та ж сама особа. Злодій потрапив у магазини через вікно, розбивши склопакети. Вилучені під час огляду слідова інформація та речові докази згодом підтвердили здогадки правоохоронців.


– Для розкриття магазинних крадіжок було проведено низку першочергових заходів, серед яких подвірні обходи та перевірка раніше судимих осіб. У результаті і було викрито ймовірного злодія, - розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.


Поліцейські встановили, що до обох злочинів може бути причетний 24-річний житель Львівської області. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності, а після звільнення з місць позбавлення волі приїхав у Бердичівський район на гостини до своїх знайомих. Свою вину він визнав, частина викрадених із сільмагів товарів вилучена.


Підозрюваного львів’янина було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У рамках розпочатого за ч.3 ст.185 (Крадіжка) ККУ досудового розслідування затриманого перевіряють до вчинення інших протиправних діянь на території Бердичівщини.


За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Сторінки:
Нагору