БЕР
Вівторок
19
13:52

​В оселі житомирянина поліція вилучила амфетамін та коноплю

Розфасований у пакетики психотропний порошок, подрібнену рослинну сировину та коноплі у горщиках замість вазонів виявили правоохоронці під час санкціонованого обшуку у квартирі 19-річного молодика. Досудове розслідування триває.

20 червня дільничні офіцери поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 19-річного жителя м. Житомира.


– У нас була інформація про те, що парубок сам вживає наркотичні засоби і в його оселі з тією ж метою збираються інші підозрілі особи. Тож відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і у рамках розпочатого кримінального провадження було отримано дозвіл суду на проведення обшуку в квартирі молодика, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.


У результаті слідчих дій поліцейські виявили в приміщенні розфасований у пакети zip-lock порошок, зовні подібний до амфетаміну, а також електронні ваги та обладнання для виготовлення сильнодіючої психотропної речовини.


Окрім того, на підвіконнях молодик культивував коноплі в якості кімнатних рослин. Заборонене зілля та виявлені запаси нарковмісної уже подрібненої сировини разом із пристроєм для вживання наркотиків поліцейські вилучили.


Нині слідчими підготовлено подання до суду для проведення експертного дослідження вилучених наркотичних та психотропних засобів.


Усі обставини з’ясовуються у межах подальшого досудового розслідування, яке триває за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору