КВІ
Вівторок
23
20:27

​В Овручі перевіряють дотримання протиепідемічних заходів у період карантину

Спеціалісти Овруцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області активно проводять санітарно-протиепідемічні заходи по недопущенню розповсюдження COVID-19 на території району.

В складі мобільної групи, створеної розпорядженням Овруцького міського голови, здійснюється щоденний моніторинг за дотриманням підприємствами, установами, організаціями, іншими юридичними особами та громадянами санітарних та протиепідемічних заходів, введених на період карантину.


Рейдовими перевірками охоплено 31 суб’єкт господарювання, порушення зафіксовані на 9 об’єктах. За результатами комісійних рейдів 6 суб’єктам господарювання надано приписи з пропозиціями про усунення виявлених порушень, 12 – надано рекомендаційні листи.


Крім того, спеціалісти Овруцького районного управління продовжують просвітницьку роботу з інформування населення щодо запобігання захворюваності на коронавірусну інфекцію. На сьогодні спеціалістами проведено 257 бесід, розповсюджено 386 пам’яток з профілактики COVID-19, керівник управління взяв участь у проведенні 6-ти засіданнь районних комісій з питань ТЕБ і НС, Інформаційні матеріали з відповідними рекомендаціями щодо недопущення пощирення респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2» оприлюднються на сайтах органів державної влади та набувають поширення через місцеві засоби масової інформації.

Вчора

Сторінки:
Нагору