КВІ
П'ятниця
26
02:14

​Сергій Сухомлин: В подальшому роботи з укладання плитки будуть виконувати житомирські компанії

На сьогодні погодні умови дозволяють відновити реконструкцію скверу Тараса Шевченка. Про це, під час брифінгу, повідомив міський голова Сергій Сухомлин. Реконструкцію скверу Тараса Шевченка планують завершити впродовж двох тижнів.

«Підрядники чекали на сприятливі погодні умови, для того щоб продовжити роботи. Впродовж двох тижнів реконструкція даного об’єкту буде завершена», - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.


Також компанія «ВІ. АЙ. ПІ. Будівельна компанія» відновила роботи із реконструкції тротуарів на центральних вулицях міста. Наразі підрядник має виправити всі порушення, які допустили минулого року та завершити укладку плитки на всіх розкопаних площах.


«Управління капітального будівництва повністю контролює процес проведення робіт з укладання плитки на центральних вулицях міста. Компанія-підрядник повинна усунути всі недоліки та завершити розпочаті роботи. Також були розроблені проекти на інші ділянки, які плануємо затвердити на найближчому виконкомі. В подальшому роботи з укладання плитки будуть виконувати житомирські компанії», - розповів під час прес-конференції Сергій Сухомлин.


Нагадаємо, що наразі розкопаними залишились невеликі відрізки тротуарів на вулиці Київській, Театральній та Великій Бердичівській.

Вчора

Сторінки:
Нагору