БЕР
Вівторок
19
06:20

​В торговому центрі Житомира затримали посадовця-хабарника. ФОТО

Прокуратура Житомирської області спільно з Головним управлінням Нацполіції в області та Службою безпеки України продовжують викривати корупційні злочини, вчинені посадовими особами державних установ.

У четвер, 26 квітня 2018 року, у Житомирі правоохоронцями затриманий «на гарячому» начальник відділу примусового виконання рішень УДВС Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.


Зокрема, посадовця затримали під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій, близько 19.00 год, в одному з торговельних закладів обласного центру, після одержання ним 1 000 тис доларів США від жителя Житомира. За таку суму чиновник пообіцяв йому зняти іпотечну заборону з придбаної квартири.

На місці вчинення кримінального правопорушення особу затримано у порядку ст. 208 КПК України. Неправомірну вигоду вилучено. 27 квітня 2018 року, начальнику відділу примусового виконання рішень УДВС Головного територіального управління юстиції в області повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України.


Наразі триває досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ Головного управління Нацполіції в області.


Процесуальне керівництво здійснює прокуратура Житомирської області, оперативний супровід – Служба безпеки України.

Вчора

Сторінки:
Нагору