КВІ
Вівторок
16
20:19

​В Житомирі у «Лото-Маркет»​ затримали чоловіка, що мав речовини, схожі на наркотичні

2 серпня, близько 4-ї години ранку, на вулиці Велика Бердичівська патрульні виявили заклад «Лото-Маркет», який працював після 22-ї години вечора, що є порушенням відповідно до рішення Житомирської міської ради від 24.01.2017 №78 додаток 3.

Під час спілкування з працівниками закладу «Лото-Маркет» інспектори патрульної поліції звернули увагу на чоловіка, який при зустрічі з патрульними помітно занервував та намагався залишити заклад. Правоохоронці зупинили чоловіка.

Під час поверхневої перевірки, у затриманого патрульні виявили два згортки фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору та один поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження схожу на наркотичну.

Результат: на працівників закладу «Лото-Маркет» інспектори патрульної поліції склали адміністративний протокол у сфері громадського порядку за ч. 1 ст. 155 КУпАП (порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю).

Затриманого чоловіка, у якого виявили речовини схожі на наркотичні, інспектори патрульної поліції доставили до Житомирського відділу поліції для з'ясування обставин справи слідчими.

Вчора

Сторінки:
Нагору