БЕР
Вівторок
19
05:17

​В Житомирській області - 3 резонансних вбивства

Як повідомляють в поліції, за останні дні на території області сталося кілька резонансних подій, в яких насторожує факт причетності до них досить юних осіб. 19 травня у Бердичеві поліції стало відомо про вбивство пенсіонерки, 1943 р.н., 17-річним студентом профтехучилища. Нині хлопця на підставі зібраних доказів затримано.

20 травня у с. Мартинівці Пулинського району дружина виявила труп чоловіка, власника кафе, у приміщенні закладу з травмами голови. Поліцейські за обгрунтованою підозрою у причетності до вбивства того ж дня затримали жителя району.


21 травня у Малинському районі на грунті спільного кількаденного зловживання алкоголем дружина нанесли смертельне ножове поранення чоловікові. Майже через 12 годин після події у жінки під час освідування зафіксовано стан сп’яніння - 1,78 проміле алкоголю в крові.


22 травня двоє парубків, 19 та 15 років, у м. Житомирі, погрожуючи пістолетом, напали на двох 11-класників з Романова. Забрали особисті речі та втекли. Потерпілі швидко зорієнтувались та звернулись до поліцейських і патрульні за чверть години затримали нападників неподалік місця події. З’ясувалось, що обоє розбійників уже притягувались до кримінальної відповідальності. Зброя, що виявилась пневматичним пістолетом, вилучена.


Але скільки б років підозрюваним не було (віку відповідальності досягли усі), вони затримані та нестимуть покарання за накоєне, а це від 10 до 15 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору