КВІ
Вівторок
23
16:18

В Житомирській області - два вбивства

​Минулі вихідні позначилися низкою резонансних подій на території області, серед яких два умисних вбивства, згвалтування неповнолітньої дівчинки, дорожньо-транспортні пригоди: із загиблою у Бердичеві 49-річною жінкою та травмованими випускниками - в Олевському районі.

За інформацією головного поліцейського області Вячеслава Печененка, відтак поліцейські працювали у напруженому режимі, аби затримати винуватців цих подій. Окрім того, у Коростені відбулися численні масові заходи з нагоди Дня міста, під час яких поліцейські забезпечували правопорядок та безпеку свята.


По обом вбивствам у Житомирському районі та обласному центрі нині затримано підозрюваних і з ними проводяться необхідні слідчі дії. Проте життя, обірване у розпалі безглуздих суперечок після надміру алкоголю, уже не повернути. Від отриманих ножових поранень загинули 38-ми та 51-річні чоловіки.


Затримали поліцейські і гвалтівника, 27-річного молодика із Новоград-Волинського району, який вчинив наругу над 15-річною дівчинкою. Раніше цей чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за такий же злочин. Він теж під вартою.

Вчора

Сторінки:
Нагору