БЕР
П'ятниця
29
09:37

​В Житомирській області - ще один трагічний випадок на воді

Викликає занепокоєння те, що попри неодноразові попередження та прохання дотримуватись правил безпеки на воді, на жаль, продовжують гинути люди. З початку цьогорічного купального сезону, тобто з 1 червня, вода забрала життя вже у 10 осіб.

Трагічний випадок трапився 4 серпня в селі Словечне Овруцького району. Внаслідок необережного поводження на воді у річці Словечна втопився 34-річний чоловік. Наступного дня відділенням Коростенської міської комунально-аварійної служби тіло загиблого було вилучено з води.


Зважаючи на це, наполегливо нагадуємо: той, хто вирішив відпочити біля води, повинен пам'ятати прості правила, які допоможуть уникнути біди. Зокрема, не можна стрибати у воду зі споруд, не пристосованих для цього і в місцях, де невідомі глибина та стан дна. Не організовуйте ігри на воді, пов'язані з пірнанням та захопленням тих, хто купається. Не плавайте наодинці, якщо не впевнені в своїх силах та не відпливайте далеко від берега Після тривалого перебування на сонці не пірнайте у воду з розбігу, бо різка зміна температури може призвести до судоми кінцівок.


Одна з головних небезпек, що призводить до трагічних наслідків – уживання спиртних напоїв і купання у нетверезому стані.


Дотримуватися правил безпечної поведінки не складно. А це запорука вдалого відпочинку та приємних спогадів про нього.

Вчора

Сторінки:
Нагору