БЕР
Вівторок
19
04:33

​В Житомирській області - ще одна страшна трагедія

Протягом доби ліквідовано 35 пожеж сухої рослинності, на одній з яких виявлено загиблого пенсіонера

26 березня о 14:38 до Служби порятунку «101» від поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Ліщин Житомирського району горить суха трава та є загибла людина. На місце події виїхали фахівці 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


З’ясувалося, що займання трави біля дороги помітили місцеві мешканці. Під час самостійного гасіння підручними засобами громадяни виявили у траві обгоріле тіло 63-річного односельчанина. Тоді вони одразу зателефонували до поліції.


Спільними зусиллями вогнеборців і селян о 15:10 пожежу локалізовано та о 15:50 ліквідовано. Вогнем пройдено 1,5 га сухої трави.


При огляді місця події поруч із загиблим фахівці виявили пластикову пляшку, пачку цигарок, сірники та залишки їжі. Очевидці розповіли, що хвилин за 40 до виникнення пожежі, вони бачили як чоловік сидів на траві біля дороги. Також вони повідомили, що пенсіонер зловживав алкоголем та вів асоціальний спосіб життя. Усі обставини події наразі встановлюються фахівцями.


Загалом за минулу добу рятувальники 35 разів виїжджали на гасіння сухої трави, очерету, самосівів. Як результат, вогнем знищено 68 га території.

Вчора

Сторінки:
Нагору