БЕР
П'ятниця
29
10:15

​В Житомирській області 2-річна дівчинка впала з моста у річку

Офіційно щодо обставин події у м. Новограді-Волинському. Подія мала місце 5 жовтня близько 13.30 год. у м. Новограді-Волинському. До місцевого відділу поліції від медиків надійшло повідомлення про те, що до лікарняного закладу доставлено 2-річну дівчинку, яку витягнули з води біля пішохідного моста через р.Случ. За результатами огляду дитини жодної загрози її здоров’ю чи життю не було і нині стан дитини задовільний.

Працівники поліції перевірили обставини події. Попередньо було встановлено, що з дівчинкою по пішохідному мосту гуляла її мати, 1983 р.н. Жінка не перебуває на жодному з обліків у медичних закладах. Біля огорожі мати взяла доньку на руки. Дитина раптово перехилилась і жінка не втримала її.


Коли перелякана матір оббігала міст у напрямку спуску до річки, дівчинку з води уже витягнули небайдужі молоді люди, які у той час перебували на березі. На даний час дівчинка разом з матір’ю знаходиться вдома.


7 жовтня за місцем їх проживання перевірили працівники ювенальної превенції Новоград-Волинського відділу поліції разом із представниками соціальної служби. Зауважень до умов, в яких виховується дитина, немає. З матір’ю проведена профілактична бесіда.


Водночас поліцейські звертаються до громадськості та представників засобів масової інформації з наполегливим проханням не поширювати неперевірені відомості та не перекручувати обставини події.

Вчора

Сторінки:
Нагору