КВІ
П'ятниця
19
05:15

​В Житомирській області банда озброєних рецидивістів скоїла напад на приватний будинок

Уночі 5 липня до будинку 49-річної жительки Коростеня увірвалися двоє незнайомців та, погрожуючи ножем, намагалися відібрати її майно. Нападників вдалося затримати. Поліцією розпочато досудове розслідування за ч.3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Близько 23.00 до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про напад на її матір. За словами жінки, вона розмовляла з нею по телефону, коли почула, що у її будинок увірвалися зловмисники.


На місце події негайно був направлений наряд поліції охорони, що саме перебував неподалік, та слідчо-оперативна група поліції. У будинку було затримано двох чоловіків, 42-річного та 38-річного місцевих жителів.


Попередньо встановлено, що затримані, обидва раніше судимі за тяжкі злочини, вирішили заволодіти майном місцевої жительки. Вони, пошкодивши вхідні двері, увірвалися до приватного будинку та, погрожуючи 49-річній господині ножем, намагалися відібрати її мобільний телефон вартістю близько 2,5 тисяч гривень. Утім, завдяки телефонній розмові під час нападу, про їх дії дізналися рідні жінки та швидко дісталися до оселі, завадивши зловмисникам втекти, і повідомили до поліції.

Вчора

Сторінки:
Нагору