КВІ
Середа
24
13:07

В Житомирській області маршрутка з пасажирами опинилась у сніговій пастці

​Протягом минулої доби рятувальники Житомирщини вивільнили зі снігових заметів 6 автомобілів

8 січня о 07:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Медведиха Чуднівського району через погодні умови маршрутне таксі загрузло в сніговому заметі. На місце події виїхали бійці 34-го професійного пожежного поста селища Іванопіль.

З’ясувалось, що через великі кучугури снігу маршрутка застрягла та не могла зрушити з місця. В середині транспортного засобу знаходилось 15 чоловік. Спільними зусиллями рятувальників та пасажирів за декілька хвилин маршрутне таксі вдалось виштовхати.

О 22:10 цього ж дня бійці 34-го ППП знову виїхали на допомогу поблизу с. Медведиха. Там легковий автомобіль «Audi», в якому знаходилось четверо дорослих та двоє дітей – 2007 та 2015 років народження, загруз в снігу поблизу лісу. Зі слів водія, вони півтори години намагались самотужки витягти авто. Проте зрозумівши, що не впораються, викликали рятувальників.

Бійці ДСНС за допомогою троса витягли легкових із замету та ще близько 3 км буксирували його до населеного пункту. На щастя, ніхто не постраждав. Доки дорослі намагались розчистити дорогу та витягти автівку діти знаходили в середині опалювального легковика.

Ще чотири рази бійці ДСНС буксирували автомобілі в Ружинському, Житомирському та Малинському районах.

Вчора

Сторінки:
Нагору